+36 70 594 5105
info@bandyplastics.hu
magyar | deutsch | english
Gyors vásárlás, regisztráció mentesen!
Belépés

Kosara jelenleg üres!

Saját kis veteményesre vágyik? A műanyag balkonládákban is megteremtheti zöldségesét!
2019-10-02
Virágot nevelni azok számára is van lehetőség, akiknek kert híjján terasszal, balkonnal vagy csak egy kis ablakpárkánnyal kell beérniük. A növények többféle tárolóba is... » tovább


A műanyag cserép hosszú távra is jó választás!
2019-09-03
A virágok és szobanövények kert nélkül csakis virágcserépben érzik jól magukat, amiben a növekedésükhöz szükséges föld is elfér. A virágcserepekből is többféle... » tovább


A konyha alapvető felszerelésébe tartozik a műanyag szemetes!
2019-08-02
Vannak olyan háztartási eszközök, amik minden otthonban megtalálhatóak és a használatuk mindennapos dolog. Ahogyan szemét is termelődik minden háztartásban, úgy szemetesre is szükség van. A... » tovább


6 éve a piaconTöbb, mint 600 féle termék, hatalmas színválasztékkalÉvi több mint 350 rendelés
» Hírek

Ezekkel a tároló dobozokkal mindennek meglesz a helye!

tároló doboz

A háztartásokban kincset érnek az olyan kiegészítők, mint amilyenek a praktikus tárolók. Természetesen nem mindegy, hogy milyen tárolásra alkalmas kiegészítőt választunk, nem lehet akármilyen termékre bízni, hogy megőrizze azokat a holmikat, amiket beleteszünk.

A webshopunkban kapható tároló dobozokra Önnek sem lesz panasza, érdemes őket kipróbálni, ha még nem találta meg a tárolók között azokat a darabokat, amiket napi szinten használhat. Miért nem hiányozhatnak ezek a tároló dobozok az Ön háztartásából sem?

A válasz egyszerű: azért, mert valóban mindenhová és mindenhez illenek. Ez a változatos kivitelezésnek köszönhető, ugyanis mindenféle méretben készülnek ilyen tároló dobozok. A legkisebbtől a legnagyobbig tudunk dobozokat ajánlani. Ennek köszönhetően a lakás bármely helyiségében fel lehet őket használni a konyhától a fürdőszobán át a gyerekszobáig. Rögtön be is mutatjuk ezekenek a tároló dobozoknak a sokoldalúságát néhány hétköznapi példán keresztül.

A legkisebb dobozok például tökéletesen alkalmasak a konyhába, ahol készételeket és friss hozzávalókat lehet bennük tárolni. Nemcsak a hűtőbe, de utazó táskába, piknik kosárba is beférnek, jól zárnak, megvédik az ételt a kiborulástól és a táskát az összekoszolódástól.

A kisebb tárgyak is kerülhetnek ilyen tárolókba, amiket nem szeretnénk, ha szétszóródnának, elkallódnának. A varró készlet, a smink szett, az ékszerek, a kulcsok, a teregetéshez használt csipeszek, a tollak, gyöngyök is jó helyen lesznek ezekben a dobozokban.

A nagyobb méretű tárolókba már akár ágynemű is kerülhet, ha az ágynak nincs beépített ágyneműtartója vagy éppen törölközők a fürdőszobból, ruhanemű a szekrényből vagy cipők, amik nem fértek be a cipőszekrénybe vagy az előszobába. Nem szereti, hogy szanaszét hevernek a gyerekjátékok? Gyűjtse nagyobb méretű tároló dobozba őket, ahol a gyermeke is könnyen hozzájuk fér! A tároló dobozok átlátszóak, így könnyű bennük megtalálni, amit éppen keresünk, és lezárható fedéllel készülnek, ezért ha felborulnak, akkor sem gurulnak szét belőlük a dolgok.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és rendeljen webshopunkból ilyen praktikus termékeket tároláshoz!

A Bandyplastics egy Megbízható Webáruház! A Bandyplastics egy Megbízható Webáruház!
© 2011.
Bandy Plastics - Műanyag termékek webáruháza | 9444 Fertőszentmiklós, Szerdahelyi utca 42. | +36-70/594-51-05 | info@bandyplastics.hu |

noveny.lap.hu | viragfold.lap.hu | cserep.lap.hu
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás
FEL