+36 70 594 5105
info@bandyplastics.hu
magyar | deutsch | english
Gyors vásárlás, regisztráció mentesen!
Belépés

Kosara jelenleg üres!

Saját kis veteményesre vágyik? A műanyag balkonládákban is megteremtheti zöldségesét!
2019-10-02
Virágot nevelni azok számára is van lehetőség, akiknek kert híjján terasszal, balkonnal vagy csak egy kis ablakpárkánnyal kell beérniük. A növények többféle tárolóba is... » tovább


A műanyag cserép hosszú távra is jó választás!
2019-09-03
A virágok és szobanövények kert nélkül csakis virágcserépben érzik jól magukat, amiben a növekedésükhöz szükséges föld is elfér. A virágcserepekből is többféle... » tovább


A konyha alapvető felszerelésébe tartozik a műanyag szemetes!
2019-08-02
Vannak olyan háztartási eszközök, amik minden otthonban megtalálhatóak és a használatuk mindennapos dolog. Ahogyan szemét is termelődik minden háztartásban, úgy szemetesre is szükség van. A... » tovább


6 éve a piaconTöbb, mint 600 féle termék, hatalmas színválasztékkalÉvi több mint 350 rendelés
» Hírek

Saját kis veteményesre vágyik? A műanyag balkonládákban is megteremtheti zöldségesét!

műanyag balkonláda

Virágot nevelni azok számára is van lehetőség, akiknek kert híjján terasszal, balkonnal vagy csak egy kis ablakpárkánnyal kell beérniük. A növények többféle tárolóba is kerülhetnek, vannak cserepek, kaspók vagy balkonládák is. A méretek, formák és anyagok kínálatából érdemes tudatosan válogatni, jobban megismerkedni velük, mielőtt vásárolnánk belőlük.

műanyag balkonláda tulajdonképpen virágláda hosszúkás, szögletes alakban. A műanyag balkonláda tehát kiváló eszköz és helyszín nemcsak a virágok neveléséhez, de akár egy mini zöldséges kert fenntartásához is. A zöldségeket egy műanyag balkonládában is ugyanúgy nevelgethetjük, mint egy veteményesben, persze kisebb méretben.  Ki ne szeretne pirosló paradicsomot vagy saját fűszernövényeket szüretelni a balkonról? Friss, saját termesztésű és nem pedig a boltból vásárolt zöldségek nagy örömöt jelentenek, amellett, hogy jól mutatnak, az egészségnek is jót tesznek.

A műanyag balkonládából több is elfér a rendelkezésre álló helytől függően, amiket helytakarékosan is sorba lehet rakni. Ha a padlóra nem fér, helyet kaphat a párkányon, a korláton vagy a falra is fel lehet rögzíteni a megfelelő tartó segítségével.

A műanyag balkonláda hosszú távon is jól teljesít, időjárásálló, strapabíró, ugyanakkor könnyű és újra lehet hasznosítani is. Ha egy épp nincs használatban, akkor elég eltenni és a későbbiekben elővenni, ha szükség van rá.

Ne hagyja üresen tátongani  a balkont, hanem zöldítse ki azt egy saját kis veteményessel, műanyag balkonládákba ültetett saját zöldséges kerttel! A műanyag balkonládákat akár most azonnal meg tudja rendelni a webáruházunkból! Mindenféle méretű műanyag balkonláda megtalálható webshopunk kínálatában, többféle színben dísznövények, zöldségek, fűszernövények számára is.

Gyors kiszállítással és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat! Amennyiben kérdése van, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

A Bandyplastics egy Megbízható Webáruház! A Bandyplastics egy Megbízható Webáruház!
© 2011.
Bandy Plastics - Műanyag termékek webáruháza | 9444 Fertőszentmiklós, Szerdahelyi utca 42. | +36-70/594-51-05 | info@bandyplastics.hu |

noveny.lap.hu | viragfold.lap.hu | cserep.lap.hu
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás
FEL