Készült:   Blog     0 Kommentek
Az iskolakezdés érkezik szeptemberben, a kisiskolások számára sok tanszert és írószert kell beszerezni a boltokból. Az otthoni tanulás és leckeírás sokkal könnyebb, ha nem szanaszét heverő holmik közé ül le a gyerek, hanem szépen rendszerezett íróasztalhoz.
Készült:   Blog     0 Kommentek
A szemétgyűjtés szokása mára megváltozott. Minden környezettudatos háztartásban szelektíven gyűjtik a szemetet annak érdekében, hogy az újrahasznosítható csomagolás és egyéb dolgok új formában kerüljenek vissza a mindennapokba.
Készült:   Blog     0 Kommentek
A szép balkon és az egészséges virágok megtartásához a balkonláda kiválasztása is lényeges kérdés. Egy nem megfelelő cserép, virágláda vagy balkonláda minden kertészkedéssel kapcsolatos igyekezetet meg tud hiúsítani.
Készült:   Blog     0 Kommentek
Sok kert irigylésre méltóan szép, hiszen tele van zöldellő és virágzó növényekkel. Öröm ilyen környezetben üldögélni egy csésze friss kávéval vagy csak élvezni a kellemes időt és a napsütést. Nincsen kertje, de Ön is szeretne egy saját kis lugast? Egy erkélyt is virágba boríthat, csak néhány...
Készült:   Blog     0 Kommentek
Rengeteg virágcserép várja a webshopunkban, hogy növényt őrizhessen. A tavaszi időszak nagyszerű alkalom arra, hogy új növényekkel gazdagítsuk a meglévő gyűjteményt, kicsit felfrissítsük az otthonunk megjelenését. Egy-két jól megválasztott virágcserép és máris frissebb, színesebb, sőt stílusosabb...