Szemetesek, billenős szemetesek, pedálos szemetesek! Praktikus gyűjtők a háztartási szemétnek!

Szemetesek, billenős szemetesek, pedálos szemetesek! Praktikus gyűjtők a háztartási szemétnek!

A szemétgyűjtés szokása mára megváltozott. Minden környezettudatos háztartásban szelektíven gyűjtik a szemetet annak érdekében, hogy az újrahasznosítható csomagolás és egyéb dolgok új formában kerüljenek vissza a mindennapokba.

A szelektív hulladékgyűjtés értelemszerűen több szemetest igényel. A régi szokásokkal ellentétben egy szemetes már nem elég a konyhába, legalább háromra van szükség. A papír, a műanyag és a szerves hulladék is külön szemetesbe kerül.

A legjobb választás erre a célra egy billenős szemetes. Gondoljon bele, hogy a pedálos szemetes mennyivel praktikusabb, amikor tele van a keze a hulladékkal vagy nem szeretne hozzáérni a kuka tetejéhez! Csak rálép a pedálra és a fedél már ki is nyílt, a szemét pedig közvetlenül a kukában köt ki.

Rendeljen új szemeteseket az áruházunkból praktikus méretben és kialakításban! Válasszon különböző színeket a könnyebb megkülönböztetés érdekében! Termékeink narancs, kék és zöld színben készülnek. Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!