Kategória
Balkonládákkal a gyönyörű erkélyekért, teraszokért

Balkonládákkal a gyönyörű erkélyekért, teraszokért

Balkonládák széles választékban, rövid szállítási határidővel, megfizethető áron, hogy a környék üde színfoltja lehessen az Ön erkélye! 

Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet, tartja a mondás. Tény, hogy a növények sokkal szebbé, barátságosabbá és élhetőbbé teszik a környezetünket, ezért mindenképpen megéri foglalatoskodni velük. Persze akinek van saját kertje, az egyszerűbb helyzetben van, de szerencsére senkinek sem kell lemondania róluk, hiszen cégünk kínálatában mutatós balkonládák széles választéka található. 

balkonládák rendkívül sokoldalúak, számtalan növénynek biztosíthatunk bennük kiváló helyet. A leggyakoribbak a muskátli és a petúnia, de sokan szeretik az árvácskát, a bársonyvirágot, a begóniát, a napvirágot és a primula is népszerű. Természetesen mindig az adott hely adottságai alapján érdemes választani, ugyanis vannak olyan növények, amik nem tűrik jól a tűző napot, de a muskátlinál például gondoskodni kell a rendszeres öntözésről. Megéri kísérletezni, és eltérő fajtákat, illetve különböző színű virágokat összeültetni, mert így gyönyörű kompozíciók alkothatók a balkonládába. Ilyenkor viszont arra kell figyelni, hogy egy ládába csak hasonló igényű növények kerüljenek. 

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a balkonládákba ültetett kis konyhakertek is. Számos olyan fűszernövény, illetve zöldség, gyümölcs van, ami jól érzi magát, és az erkélyen, teraszon is megterem. Érdemes próbálkozni koktélparadicsommal, uborkával, paprikával, eperrel, a fűszernövények közül pedig igen kedvelt a chili, a bazsalikom, a rozmaring, a petrezselyem, a menta, de sokan szeretik a kaprot is, hiszen ez egyébként is egy rengeteg nyári ételhez szükséges fűszer. Ne féljünk a növénytársulásoktól sem, egyes fajok kifejezetten jól érzik magukat egymás mellett a balkonládában

Amennyiben Ön is úgy határozott, hogy szebbé teszi a környezetét, üde növényekkel, virágokkal, keressen minket bizalommal balkonládákért! Cégünk nagy választékkal, rövid szállítási határidővel és kedvező árakkal várja. 

 

Címkék: Balkonládák