Kategória
A balkonláda nem csak a virágoké!

A balkonláda nem csak a virágoké!

Balkonládák nagy választékban, online rendeléssel, megbízható cégtől. Forduljon hozzánk, vásároljon kedvére, és keltse életre az erkélyét vagy a teraszát!

Sokan, akik panelben élnek, arról ábrándoznak, hogy milyen jó lenne egy kert, ahol lehet egy kicsit kertészkedni, virágokat ültetni, szépítgetni. Van, aki pedig mindent megadna azért, hogy otthon termeszthessen néhány zöldséget, gyümölcsöt, hiszen ezeknek a növényeknek nem csak a gondozása okoz örömet, hanem utána a fogyasztásuk is külön élmény. A jó hír, hogy senkinek sem kell teljesen lemondania az ilyen örömökről, még annak sem, aki egy nagyvárosi lakásban él, kert nélkül, ugyanis a balkonládák nem csak a muskátlinak adhatnak helyet! 

balkonládák nagyon sokoldalú eszközök. Ugyan a legtöbb embernek elsősorban a muskátli jut róluk eszébe, ami valóban egy igen mutatós virág, de néha érdemes szabadjára engedni a fantáziánkat, hiszen a balkonládában akár bizonyos zöldségek vagy gyümölcsök is helyet kaphatnak. A koktélparadicsom például egy könnyen nevelhető növény, ami remekül megél az erkélyen, teraszon is. Érdemes már tavasz elején palántázni, hogy mire megérkezik a jó idő, átültethessük a balkonládába és kikerülhessen a végleges helyére. A koktélparadicsom termesztésénél a viszonylag nagy vízigényre kell odafigyelni, illetve érdemes már az elején karót is szúrni a növény mellé, hogy szükség esetén meg tudjuk támasztani. Néhány hét múlva meg is jelennek az első virágok, amiket már egy gyenge szellő is beporoz és körülbelül egy hét múlva terméssé fejlődnek. Ahogy elérték a maximális méretüket, megkezdődik az érési folyamat és pár nap múlva már ehetjük is őket. Egy átlagos méretű balkonláda általában két vagy három növény részére ideális. 

Cégünknél balkonládák nagy választéka várja az érdeklődőket. Áraink kedvezőek és az online rendelésnek köszönhetően a vásárlás kényelmesen, gyorsan lebonyolítható. 

Ha Ön is szeretne balkonládát vásárolni, bátran forduljon hozzánk, nálunk megtalálja az ideális darabot! Ha kérdése merült fel, keressen minket bizalommal! 

Címkék: Balkonláda