Kategória
A virágtálak őszi lakói

A virágtálak őszi lakói

virágtálak az őszi hónapokban is kaphatnak színpompás lakókat. Rendeljen praktikus műanyag tálakat, és dekorálja kedve szerint az erkélyt!

A kertészkedésről senkinek sem kell lemondania, a legapróbb balkont is megtöltheti élettel néhány jól megválasztott és szépen gondozott növény. Ma már sokféle tippet lehet olvasni ezzel kapcsolatban, és valamennyi szükséges kelléket meg lehet vásárolni kisebb, praktikusabb, erkélyre szabott formában. Vannak, akik klasszikus balkonnövényekkel, mások egzotikus virágokkal, megint mások zöldségpalántákkal ültetik be a virágtálakat, a nyár végére azonban ezek többsége már hervadozik. A jó hír, hogy az őszi hónapokban sem kell lemondani a balkonkertészkedésről és az ezzel járó remek hangulatról, vannak olyan növények, amikre épp ilyenkor számíthatunk igazán!

virágtálak klasszikus lakója ebben az évszakban az őszi rózsa, de a krizantémfajták, az árvácska és az erika is színessé tudja varázsolni az erkélyeket ilyenkor. Ha valaki nem ragaszkodik a virágzó növényekhez, remek választás a díszkáposzta, ami szintén üde színfoltja lehet az ősznek, ráadásul ehető is. Akár egyetlen nagyobb virágkehely is képes egészen izgalmassá varázsolni az erkélyt, de ha a hely engedi, többet is választhatunk és izgalmas kompozícióit alkothatunk belőlük. Mindezt akár még néhány őszi terméssel is gazdagíthatjuk, tehetünk ki tobozt, dísztököt vagy akár csak néhány fenyőágat.

A felsorolt növények mindegyike szép marad egészen a novemberi fagyokig, vagyis érdemes őket még most, ősz elején elültetni, így sokáig élvezhetjük a látványukat. A hideg és a hőmérsékletingadozás viszont a virágtálaknak sem kedvez, ezért mindenképpen érdemes a klasszikus kerámia helyett műanyagot választanunk. Ha nem szegi kedvünket a zimankó, a műanyag virágtálakat még télen is bátran használhatjuk, hiszen egy-egy növény még ezt is bírja!

Webáruházunkban kényelmesen válogathat a tálak és elegáns virágkelyhek között, mind praktikus műanyagból készült. Többféle forma, szín és méret várja, így bátran szárnyalhat a fantáziája. Rendelje meg kedvenceit, és kertészkedjen az erkélyen ősszel is!

Címkék: virágtálak