Kategória
Egy rattan komód otthona praktikus és mutatós kiegészítője lesz!

Egy rattan komód otthona praktikus és mutatós kiegészítője lesz!

Egy rattan komódban tárolhat ruhákat, lakástextileket, bármit, amit könnyen hozzáférhető helyre szeretne tenni. Forduljon hozzánk a mutatós tárolóért! 

Rendet tartani nem könnyű, főleg egy kisebb lakásban. Egy kis területű ingatlanban minden hely számít, és sosem elég a praktikus, de igényes megjelenésű tárolókból. Érdemes használni kosarakat, szép dobozokat, de egy rattan komód is nagyszerű választás lehet. 

komód egy igen sokoldalú bútor. Gyakran kap helyet az előszobában, a nappaliban, a hálószobában, de még a garázsban is. Szinte bármit lehet tárolni benne, de leggyakrabban ruhák, ágyneműk, törölközők, időnként iratok, táskák, kisebb kiegészítők kerülnek bele. Mindenképp olyan dolgokat érdemes benne tárolni, amikre gyakran van szükség, és szereti, ha könnyen elérhető helyen vannak. 

A komódok megjelenésükben is igen változatosak. Készülhetnek fából, de népszerűek a kisebb helyet foglaló, mégis mutatós rattan komódok is. Ezek előnye, hogy egyszerűen tisztíthatóak, igényes megjelenésűek, ugyanakkor szükség esetén könnyen mozgathatóak. Míg egy tömör fa komód elhúzásához két ember kell, addig egy rattanból készült darabot egy mozdulattal odébb lehet tolni, és kitakarítani az alatta lévő területet. 

rattan komód további előnye, hogy az ára is jóval kedvezőbb, mint egy hasonló méretű, fa bútoré lenne. Szükség esetén bátran vásároljon belőle többet, és helyezze el őket akár egymás mellett, akár külön helyiségekben! Az előszobában lévőben helyet kaphatnak a sapkák, sálak, a hálószobaiban a fehérneműk, a fürdőszobaiban a takarítóeszközök, a tartalék tisztálkodó szerek vagy a törölközők. 

Webshopunkból néhány kattintással rendelhet rattan komódot, praktikus, négyfiókos méretben. Használja ki a lehetőséget, és szerezzen be egy jól kihasználható, igényes megjelenésű tárolót! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon kedvére kínálatunkból! Ha kérdése merült fel, keresse bátran munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítenek Önnek mindenben! 

Címkék: rattan komód