Kategória

Új termék

Új termékek
Összes új termék
Balkonláda és egy kis odafigyelés kell a virágzó balkonhoz

Balkonláda és egy kis odafigyelés kell a virágzó balkonhoz

A balkonládában élő növények gondozása nem ördöngösség, mégis sok erkély tulajdonoson kifog a feladat.  Kis odafigyelés és a növények hálásan növekednek.

Hogyan lesz irigylésre méltó a balkon?

Az első és legfontosabb dolog az, hogy pontosan tisztában legyünk azzal, milyen növény kerül majd a balkonládába.  A növényeknek csak pár alapvető dologra van szüksége ahhoz, hogy jól érezzék magukat és szépen fejlődjenek.

A napfény és az öntözés, illetve a virágok helyének okos megválasztása lényeges. Ne használjunk régi virágföldet, mindig újat tegyünk a ládákba. A föld ne legyen se túl laza se túl tömör, különben összeesik vagy akadályozza a gyökerek növekedését. Ne ültessük túl mélyre a növényt, mert megrövidítjük az életét, de ha túl sok lóg ki belőle, gyorsan kiszárad és ki is dőlhet a balkonládából.

Sosem árt, ha segítségül hívunk még egy kis komposztot vagy a növényhez való tápoldatot. Ezek a termékek rendszeresen alkalmazva erősebbé, élet telibbé teszik a növényeket. 

A tápanyag utánpótlás mellett figyelni kell a balkonnövény gondozás során arra is, hogy mikor, milyen gyakran és mivel öntözzük a növényeket. A túl kevés vagy a túl sok víz is végzetes lehet bizonyos fajták számára, ahogyan az sem mindegy, hogy milyen a víz minősége. 

A pompás virágzással, zöldellő levelekkel és látványos növekedéssel járó növény neveléshez hozzátartozik az ideális hely megtalálása is. Egyes fajták szeretnek napfényben fürödni, míg mások jól elvannak árnyékban is. Vannak olyan növények, amik a tavaszi fagyra érzékenyek és olyanok is, amik a hőmérséklettel szemben támasztanak igényeket.

Balkonláda

A balkonláda kérdése

Ne felejtsünk el elegendő mennyiségben és méretben virágládákat beszerezni. A tavaszi évszakban, amikor a fagyok már megszűnnek, kezdődhet az ültetés. Több variációból is válogathat, ha cserepet, ládát keres a növényeknek. A kerámia, agyag változatok mindenhol felbukkannak, de van velük egy kis bökkenő. Az anyaguk törékeny és nehéz is, ezért vagy padlón vagy erős virágtartón helyezhetőek el. A műanyag fajták viszont mindenhol megtalálják a helyüket.

műanyag balkonláda hozzáillő  balkonláda alátétekkel kiegészítve praktikus és dekoratív dísze lesz az erkélynek a virágokkal együtt. Az alátét felfogja a vizet, így tiszta marad az erkély. A műanyag könnyű, így szinte csak a föld és a növény súlya, amit a korlátnak tartania kell. Az emelgetés, áthelyezés sem jelent nehézséget. Az átültetéshez meg lehet tartani ugyanazt a ládát, mert az anyag nem veszi át a nedvességet, nem penészedik, nem árt neki a fagy és a napsugárzás sem.

A műanyag virágláda kínálat éppen olyan színes, mint amilyen pompázatos lehet egy balkon, ha virágba borul. Lehet klasszikus, agyag barna vagy feltűnő, neon zöld, fehér, szürke, sima vagy bordázott felszínnel gyártott darab is a láda. A ládákkal olyan balkont és olyan növénygyűjteményt tud tavasszal, nyáron és ősszel is fenntartani, amilyet mindig is tervezett.

Online, rizikó nélkül is meg tudja rendelni ezeket a balkon kiegészítőket. Biztosítjuk a széles választékot és a megbízható termékeket, valamint a gyors kiszállítást. Tervezzen, ültessen és gyönyörködjön a növényeiben!

A balkonnövények gondozásával kapcsolatban Ön is legyen körültekintő, máskülönben hamar el kell búcsúznia kedvenceitől! A termékeket meg tudja a webshopunkból is vásárolni, ha nem szeretne a boltokban sorban állni értük. Forduljon bizalommal webáruházunkhoz és vásároljon online olyan termékeket, amikkel növényei életét meg tudja hosszabbítani és dekoratív ládát biztosítani számukra!

Balkonláda